|Hoe kun je zorgen voor een jonger uitziende huid?

Hoe kun je zorgen voor een jonger uitziende huid?

Het ergste aan oud worden vinden de meesten mensen toch wel die rimpels die hierbij komen kijken. Maar er zijn verschillende manier om het verouderingsproces van de huid waardoor rimpels ontstaan te vertragen. Dit artikel geeft je een aantal tips hoe je ervoor kunt zorgen dat je minder snel rimpels krijgt.

Dagcrème

Dagcrème is een van de meest gebruikte producten om rimpels te voorkomen. Het smeren van dagcrème is ook een redelijk goedkopen oplossing in vergelijking met dure operaties of dure make-up. Het is dus verstandig om dagelijks dag- of nachtcrème te smeren als je vroegtijdige rimpels wilt voorkomen. Echter werkt dit niet altijd en gebruiken veel merken marketingpraatjes op hun producten te verkopen

Arganolie

Arganolie is een iets minder gebruikt maar misschien wel effectiever middel dan normale dag- of nachtcrème. Arganolie is namelijk een middel dat serum, dag- nachtcrème en oogverzorging is in één. Door arganolie dagelijks te gebruiken zorg je voor een mooie en gezonden huid en voorkom je vroegtijdige rimpels. Arganolie is namelijk een natuurlijk product is tegenstelling tot andere crèmes, dit zorgt er dus voor dat je huid gezond en sterk blijft.

Lifestyle

De manier waarop je leeft kan ook een impact hebben op je huid en hoe snel deze veroudert. Wanneer je bijvoorbeeld veel fastfood eet, rookt, en veel drinkt wordt de huid ook vaak slecht en veroudert dit sneller. Als je dus geen zin hebt om dagelijks crème te smeren of andere middeltjes te gebruiken kun je erover na denken om deze verschillende dingen minder te doen of helemaal weg te laten.

Botox

Een minder gezonden en vaak zeer dure oplossing tegen rimpels is botox. Echter zitten aan botox veel risico’s en kun je dit ook niet zomaar gebruiken. Botox is een middel die onder de huid wordt ingespoten om de huid zo strakker te maken. Wanneer je botox wilt moet je naar een kliniek die hierin gespecialiseerd is.

2018-05-24T19:09:48+00:00 24 mei 2018|Geen categorie|

Leave A Comment